Nu till det viktiga. Jag vet att det är fler än jag som under veckan har morrat över den väldigt magra müslin. Jag högg tag i en mattant i fredags: russinen kommer med största sannolikhet tillbaka nästa vecka. Känns skönt att veta.

Till vänster av hela filmjölksskåpet finns ett metallspänne. Öppna det genom att fälla upp det mot dig. Nu kan du öppna skåpdörren. Innanför den kommer du att finna en kartong och inuti den finns själva påsen med filmjölken. Tag nu en tallrik i din ena hand och tryck den mot grejen under "spenen" som om du skulle ta fil som vanligt. Din andra hand stoppar du in i hålet du finner längst ner på filmjölkskartongen, väl där inne är det bara att klämma ut filmjölk genom att krama på påsen. Lättast är det om du pressar den lite fram mot kartongen. Detta kan kännas kallt och lite skumt första gångerna, men man vänjer sig. Pressa ut önskad mängd filmjölk, stäng sedan igen skåpet igen med metallspännen innan du går vidare till flingorna. Så där! Nu behöver ni aldrig mer hänga läpp för att filmjölken är slut!
Ha en fortsatt trevlig helg!
/Slavs-Saga, aka filmjölksveteranen
MEN VAFAN SAGA NU AVSLÖJAR DU VÅR FILMJÖLKSHEMLIS! NU ÄR JAG INTE DIN KOMPIS LÄNGRE.
SvaraRaderaMiljöeffektivt, kära vänner!
SvaraRadera